Nieuws

Van zomerse zon tot herfstige warmte

Stap stijlvol de herfst in met onze najaarscollectie. De zomerzon begint langzaam plaats te maken voor de warme herfstkleuren. Terwijl we genieten van de laatste zonnige dagen, begint het ritme van het dagelijks leven weer te verschuiven. De kinderen worden met enthousiasme en nieuwe benodigdheden naar school gestuurd, en de volwassenen keren terug naar hun werk met een hernieuwde energie na een welverdiende zomervakantie.

De overgang van seizoenen is niet alleen een tijd van verandering in onze dagelijkse routines, maar ook een uitgelezen kans om onze garderobes aan te passen aan de nieuwe temperaturen en trends.

Shop nu onze najaarscollectie

Herfsttinten en tijdloze stukken

Een van de meest opvallende aspecten van de herfstmode is de verschuiving in het kleurenpalet. De heldere en levendige kleuren van de zomer maken plaats voor diepe en rijke herfsttinten. Dit seizoen omarmen we kleuren zoals dieppaars en fuchsia, die als levendige accenten kunnen dienen in je outfits. Maar als je een voorstander bent van tijdloze klasse, zijn zwart en grijs altijd een betrouwbare keuze. Onze herfstcollectie weerspiegelt deze kleurtrends en biedt een scala aan kledingstukken in deze tinten.

Veelzijdige jurken voor elke gelegenheid

Bij het updaten van je garderobe is het belangrijk om rekening te houden met de diverse gelegenheden die het dagelijks leven te bieden heeft. Onze uitgebreide collectie van veelzijdige jurken is ontworpen om aan al die behoeften te voldoen. Of je nu op weg bent naar een formele vergadering op het werk of een informele bijeenkomst op school bijwoont, we hebben de perfecte jurk voor elke gelegenheid. Van een elegante wikkeljurk van Tessa Koops die je figuur flatteren tot een recht vallende jurk van Marc Cain, deze stukken kunnen worden gecombineerd met een paar comfortabele laarzen voor een verfijnde en toch moeiteloze uitstraling.

Stijlvolle werkbroeken en blouses

Wanneer je liever een broek draagt op werk, kun je bij Symfony mode terecht voor een prachtige selectie werkbroeken in verschillende stijlen. Van broeken zoals deze seventies stijl broek van Marc Cain tot wijd uitlopende pijpen zoals de Holly bonded trousers van Studio Anneloes, we hebben opties die passen bij elke voorkeur. Combineer ze met onze collectie elegante blouses met subtiele details, zoals sierlijke knopen of een opstaande kraag.

Til je look naar een hoger niveau met de juiste accessoires

Wat is een outfit zonder de juiste accessoires? Onze accessoires zijn zorgvuldig samengesteld om jouw look naar een hoger niveau te tillen. Voeg bijvoorbeeld een statement ketting van La Fee Maraboutee toe om een eenvoudige blouse op te fleuren, of ga voor een clutch van Bulaggi die zowel praktisch als stijlvol is. Vergeet niet dat accessoires de kracht hebben om outfit uniek te maken.

Comfortabele én stijlvolle schoenen voor de hele dag

Of je nu de hele dag op kantoor bent of op en neer loopt tussen ouderavonden op school, comfortabele schoenen zijn essentieel. Maar tegelijkertijd moeten ze ook jouw stijl accentueren. Onze schoenencollectie omvat stijlvolle en comfortabele opties, zoals elegante enkellaarsjes van Closed en klassieke pumps van Panara. Ga voor schoenen die je de hele dag kunt dragen zonder concessies te doen aan stijl.

Gelaagde outfits voor wisselende temperaturen

Een opvallend kenmerk van de herfst is het wisselende weer, variërend van warme middagen tot koelere avonden. Onze collectie biedt vele mogelijkheden voor gelaagde outfits, zodat je altijd voorbereid bent op temperatuurveranderingen gedurende de dag. Combineer bijvoorbeeld een blouse van POM Amsterdam met een spencer van No Mans Land, of de Ingibor blouse van Moscow met de Marijn Davilla blazer van Tessa Koops. Deze elegante looks zijn gemakkelijk aan te passen aan de omstandigheden. 

Of je nu terugkeert naar school om je kinderen op te halen of weer naar kantoor gaat, Symfony Mode staat voor je klaar met een uitgebreide collectie kleding en accessoires die perfect passen bij jouw levensstijl. Ontdek de nieuwste herfsttrends en tijdloze klassiekers in onze webshop en stap met zelfvertrouwen het nieuwe seizoen in.