Nieuws

Dit worden de fashiontrends van 2024 | Symfony Mode

Wat kunnen we verwachten in 2024? Welke stijlen zullen de catwalks en straten veroveren? Het is weer die tijd van het jaar waarin fashionista's en modeliefhebbers hun blik richten op de toekomst van mode. In deze blog laten we je kennismaken met merken zoals Closed, Studio Anneloes, Marc Cain, en POM Amsterdam. Merken die de mode van 2024 gaan beïnvloeden.

Duurzame mode in 2024

Duurzaamheid zal een belangrijke rol spelen in de modewereld van 2024. We geven steeds meer aandacht aan milieuvriendelijke materialen en productieprocessen. Studio Anneloes doet dit al een tijdje. Het toonaangevende merk van Nederlandse bodem ontwerpt duurzame kleding en textiel, gemaakt van Travel-kwaliteit. Travel stof is een zachte en soepele stof speciaal ontworpen voor reizen. Studio Anneloes begrijpt dat moderne vrouwen kleding willen die zowel trendy als comfortabel is. Laat dat nou precies zijn wat het kledingmerk in 2024 te bieden heeft.

Terug naar de jaren '90

De jaren '90 zijn terug. En ze zijn hier om te blijven. Verwacht wijde broeken, crop tops, en oversized blazers die je doen denken aan de iconische mode uit dat tijdperk. Closed speelt hier graag op in met een uitgebreid assortiment aan kleding. Van basics items tot trendy items. Zo vind je hier bijvoorbeeld een denim flared jeans of een pantalon in een trendy beige tint. Perfect voor een vleugje nostalgie in je garderobe. 

Gedurfde prints en kleuren

Marc Cain staat bekend om zijn gewaagde stijl en unieke combinaties. In 2024 zal het merk uitblinken in de "Art of Mixing". Verwacht gedurfde prints, felle kleuren en een mix van texturen die je persoonlijkheid laten stralen. Met Marc Cain kun je experimenteren en je eigen stijl definiëren. Het is het perfecte merk voor degenen die graag out-of-the-box denken als het om mode gaat. Als je houdt van kleding met een verhaal, dan zal POM Amsterdam je zeker aanspreken in 2024. Dit merk staat ook bekend om zijn opvallende prints en kleurrijke ontwerpen. Zo heeft dit merk een grote hoeveelheid aan indrukwekkende sjaals en gezellige tops waar je een statement mee kan maken. Elke print vertelt een verhaal en draagt bij aan de unieke uitstraling van de kleding.

Mix & Match

Een andere trend in 2024 is het mixen en matchen van stijlen. Dit is waar Studio Anneloes en Marc Cain echt schitteren. Combineer een comfortabele jumpsuit van Studio Anneloes met een opvallend Marc Cain jack voor een onverwachte maar stijlvolle outfit. Durf verschillende merken en stijlen te combineren om jouw eigen unieke look te creëren. 

Start alvast met verkennen

2024 belooft een fantastisch jaar te worden voor de modewereld. Begin daarom alvast met het verkennen van onze uiteenlopende collecties. Van Studio Anneloes en Closed, tot Marc Cain en POM Amsterdam. Er is voor ieder wat wils. Maak je klaar om je eigen stijl te omarmen en volop te combineren. Neem een kijkje in onze (online) winkel en maak van 2024 jouw jaar om te schitteren!